linkbuilding bureau

Specialisten

Xale Hypotheken, persoonlijk, snel en 100% onafhankelijk

Een huis kopen: het is een van de grootste en spannendste beslissingen in je leven. De hypotheek die je hiervoor afsluit heeft jarenlang invloed op je financiële situatie. Het is dan ook verstandig om je te laten begeleiden door iemand die deskundig en onafhankelijk is. Door de krapte op de woningmarkt is het daarnaast van belang om een adviseur te kiezen die alles heel snel en efficiënt voor je regelt. Als deze adviseur je dan ook nog uitstekend kan helpen met de aankoop van een woning, dan zit je helemaal goed.

Peter Boer van Xale Hypotheken in Dronten is die adviseur. Hij is erkend hypotheek- en financieel adviseur en scoort hoog op klanttevredenheid. Mensen noemen hem prettig in de omgang, kundig, oprecht en betrouwbaar. “Hij neemt de tijd, denkt mee en communiceert helder. Peter heeft ons snel en soepel door een - voor ons - zeer onoverzichtelijk traject geloodst."

Dat een hypotheektraject bij Peter snel en zonder moeilijkheden verloopt, komt omdat hij een hele efficiënte manier van werken heeft. Hij denkt altijd een paar stappen vooruit. “Ik besteed veel tijd aan de voorkant,  namelijk in het gratis oriënterende gesprek, waardoor ik al vroeg een goed beeld heb van de financiële situatie. Dat voorkomt problemen in een later stadium.”

100% Onafhankelijk

Xale Hypotheken biedt producten aan van zo’n veertig financiële dienstverleners en is altijd 100% onafhankelijk. “Ik kan rentepercentages en voorwaarden uitgebreid vergelijken en je daardoor aan de beste en goedkoopste hypotheek helpen. Ik ben niet gebonden aan een bepaalde hypotheekverstrekker en ik heb altijd een uitwijkmogelijkheid naar andere aanbieders als dat nodig mocht zijn. In theorie kan ik meerdere hypotheekaanvragen naast elkaar laten lopen om de kans op haalbaarheid in een lastig hypotheektraject te vergroten.”

“Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt”

Peter heeft een duidelijke visie als het om persoonlijke financiële dienstverlening gaat en is dan ook erg blij met alle positieve klantervaringen. “Het is fijn dat mensen waarderen wat ik doe. Ik vraag me altijd oprecht af hoe ik het voor mezelf zou regelen in een vergelijkbare situatie. Maar het allerbelangrijkste is dat iemand volledig achter mijn advies kan staan. Het gaat tenslotte niet om mijn mening, maar om die van de ander. Daarom neem ik de tijd om goed naar de wensen te luisteren en daar zoek ik de beste oplossing bij, ook als die niet standaard is. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt of verteld wordt door anderen. Ook via het internet krijg je maar beperkt inzicht in alle mogelijkheden. Dat maatadvies kan ik wél geven.”

Oversluiten, lagere maandlasten of extra aflossen

Peter is specialist in het oversluiten van hypotheken. “Als er een mogelijkheid is om uit te komen op lagere maandlasten, dan vind ik die. Vaak kan de oude hypotheek in de huidige tijdsgeest gunstig aangepast worden of lopen er nog onnodige en veel te dure verzekeringen. Daarbij neem ik ook alle fiscale aspecten mee en dat biedt vaak veel meer kansen dan je zou denken. Ik ben heel creatief, in de positieve zin van het woord.”

Efficiënt en snel geregeld

Op de website van Xale Hypotheken is een snelle berekening te maken van wat je zou kunnen lenen. Een mooie tool, maar een persoonlijk gesprek is onontbeerlijk voor een zo goed mogelijk advies. Het eerste gesprek met Peter is altijd gratis en vrijblijvend.” Door efficiënt en procesmatig te werken kan de hypotheek op het moment dat het nodig is vlot geregeld worden. Dat is in de huidige woningmarkt cruciaal”.

Ook aan- en verkoopmakelaar

Peter is naast hypotheekadviseur ook erkend aankoopmakelaar. Die combinatie maakt hem uniek. Het betekent dat hij een rol kan spelen bij de onderhandelingen over de prijs van de woning die je op het oog hebt en daarmee vergroot je je kansen in de huidige woningmarkt. Bij een hypotheekadvies biedt Xale Hypotheken die aankoopbegeleiding gratis aan.

De gedreven adviseur doet graag een stapje extra. Hij is altijd bereikbaar, ook in het weekend en ’s avonds. “Mensen willen hun vragen graag meteen kwijt, dat geeft een stukje rust. Dus daar geef ik de ruimte voor. Persoonlijke contact vind ik belangrijk, ik kom graag bij je thuis als je dat op prijs stelt.”

Xale levert daarnaast ook allerlei diensten op het gebied van verzekeringen en pensioenen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

 Xale Hypotheken
De Dieze 34, 8253 PS Dronten
085-1302177
info@xalehypotheken.nl
www.xalehypotheken.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.