Wonen in Warande

Lelystad
Toekomstig aanbod

vanaf € 324.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
136 - 167m2
Kaveloppervlak
287 - 450m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Er zijn acht ruime bouwkavels beschikbaar. U kunt kiezen uit diverse woningtypen, van twee-onder-één kap woning tot vrijstaande villa. Samen met Bouwsaam en de architect kunt u uw eigen woning geheel op maat maken. Welk ontwerp u ook kiest, wij maken er ons werk van u te begeleiden naar een zorgeloze oplevering!
oWoningen: 4 vrijstaande villa's en 4 twee-onder-één-kap woningen
oPrijzen: vanaf ¤324.500,- (vrij op naam)
oWoonoppervlakte: 136 m2 - 167 m2 of groter
oAantal kamers: 4 of 5
oOppervlakte bouwkavels: 287 m2 tot 450 m2

De beschikbare bouwkavels liggen in de ruim opgezette wijk Warande op slechts tien minuten fietsen van het centrum van Lelystad. Omgeven door groen en parken, ligt Warande op steenworp afstand van het Markermeer of het Bovenwater met tal van watersport- en waterrecreatiemogelijkheden. Het ligt vlakbij het uitgestrekte natuurreservaat de Oostvaardersplassen en het bosgebied Hollandse Hout. Diverse scholen, een ziekenhuis, sportfaciliteiten en een theater zijn in de directe buurt aanwezig. Met de centrale ligging in Nederland zijn de steden Amsterdam, Almere en Zwolle snel te bereiken en zijn ook het noorden en oosten via de weg en het spoor (Flevolijn en Hanzelijn) goed ontsloten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Warande
Koopwoningen
8
Prijs vanaf
€ 324.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden