Zwevende Villa's

Lelystad
Actueel aanbod

€ 348.950,- tot € 414.950,-

Kenmerken

Woonoppervlak
168 - 168m2
Kaveloppervlak
261 - 375m2
Inhoud
546 - 550m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

De Zwevende villa’s bestaan uit 3 vrijstaande- en 8 halfvrijstaande villa’s gebouwd onder architectuur. De Amsterdamse architecten Reijer Bets en Hans Oudendorp tekenden eenhedendaags plan, met heldere lijnen en veel aandacht voor daglicht.
Aan het OlmenparkDe huizen zijn 168 m2 groot en liggen op ruime kavels van tussen de 261 en 375 m2.De achtertuinen zijn zuid-oost georiënteerd. Aan de voorzijde wordt straks het Olmenpark aangelegd: vrij uitzicht gegarandeerd.Parkeren kan op eigen terrein, onder een fraaie pergola.Hier is ook een buitenberging.

Kopers van een Zwevende villa worden volledig ontzorgd.Door ReadyforLiving worden de huizen ‘woonklaar’ opgeleverd: inclusief luxe keuken, complete badkamer met Villeroy & Boch-sanitair, PVC- en laminaat op de vloeren wandafwerking. Al deze luxe afwerking kun je zelf uitzoeken in de ReadyforLiving-showroom in Lelystad en maakt onderdeel uit van de koopsom. Liever een parketvloer of glad gestuukte wanden? Dat is ook mogelijk!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zwevende Villa's
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11 (waarvan 11 beschikbaar)
Prijs
€ 348.950,- tot € 414.950,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden