Kade 3

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Lelystad - Lelystad
Actueel aanbod

€ 312.500,- tot € 709.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
92 - 270m2
Kaveloppervlak
111 - 160m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

NU IN VERKOOP: KADE 3 LELYSTAD - GELEGEN AAN HET MARKERMEER
Inschrijven kan tot en met donderdag 11 april 12:00 uur

Wonen in Kade 3 is waterwonen in optima forma. U heeft een fantastisch uitzicht over het Markermeer en kunt volop genieten van de schittering van de zon in het water en de mooiste zonsondergangen. Hier krijgt u alle seizoenen maximaal mee en ervaart u echt de pracht en kracht van de elementen. En wat dacht u van direct kunnen zwemmen of varen vanuit uw eigen woning?

Kade 3 is de derde en laatste fase van de nieuwbouw aan de Suyderseeboulevard in Lelystad. U heeft keuze uit appartementen, kadewoningen, landwoningen en dijkwoningen met een markante, kubistische architectuur. Ziet u uzelf al zitten op uw beschutte terras, uitkijkend over het water? Meld u dan aan als geïnteresseerde en wij houden u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en start verkoop!

Wonen aan de gezellige Bataviahaven
Kade 3 ligt aan de Suyderseeboulevard, ten zuiden van de Bataviahaven. Vanuit uw nieuwe thuishaven loopt u zo naar een van de gezellige terrasjes of restaurants. Op een mooie zomerdag een verkoelende rosé drinken bij Grand Café De Rede, na een lange werkdag ontspannen een hapje eten of even heerlijk slenteren over de levendige boulevard; ‘la dolce vita’ speelt zich af pal voor uw eigen voordeur!

De woningen en appartementen zijn nu in verkoop! U kunt zich nu definitief inschrijven voor uw favoriete woning of appartement in Kade 3 Lelystad. Inschrijven kan tot en met donderdag 11 april 12:00 uur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kade 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 39 beschikbaar
Prijs
€ 312.500,- tot € 709.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden