Hoekse Olm

Lelystad - Lelystad
Toekomstig aanbod

€ 270.000,- tot € 425.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
122 - 150m2
Kaveloppervlak
143 - 426m2
Inhoud
449 - 574m3

Over dit project

NU IN VERKOOP, 31 DUURZAME WONINGEN
In Warande geniet je van het beste van twee werelden. Aan de ene kant het polderlandschap, het Markermeer en natuurlijk ook de Oostvaardersplassen. Aan de andere kant heb je het gemak van de stedelijke voorzieningen die Lelystad biedt. In het Olmenkwartier, het nieuwste deelgebied in het noord-westen van Warande, ligt Hoekse Olm. Op een fraaie locatie, dichtbij het Olmenpark, ontwikkelen we 31 duurzame nieuwbouwwoningen. De prijzen variëren van circa € 268.000,- voor een tussenwoning tot € 426.500,- voor een vrijstaande woning. 

LOCATIE
Warande is dé nieuwbouwwijk van Lelystad. Een trendy wijk met ruimte voor diversiteit. Qua woningbouw, maar ook voor wat betreft de samenstelling van zijn bewoners. Warande is dichtbij het unieke natuurgebied De Oostvaardersplassen, maar ook dichtbij het centrum van Lelystad. Hoekse Olm is een van de deelgebieden binnen Warande die nu wordt ontwikkeld. Langs de Buizerdweg en tussen het fraaie aangelegde Olmenpark wordt Hoekse Olm aangelegd. Hier woon je echt aan de rand van Lelystad, dichtbij de bossen van Hollandse Hout, de haven van Lelystad en het Markermeer.

Interesse in een woning van Hoekse Olm? Dan wil je misschien graag meer weten over de mogelijkheden, zodat je een goede keuze kunt maken. Wanneer je je aanmeldt en je gegevens achterlaat, neemt de makelaar contact met je op. Je zit nergens aan vast, maar zo weet je wel precies wat de mogelijkheden zijn en kun je vrijblijvend jouw woonwensen bespreken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoekse Olm
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
31
Prijs
€ 270.000,- tot € 425.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Stadsverwarming, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Kinderdagopvang, Supermarkt

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden