DOK320

Lelystad - Lelystad
Toekomstig aanbod

€ 260.000,- tot € 360.000,-

Over dit project

HET PROJECT
In deelgebied het Olmenkwartier in Warande komen de 28 woningen van project DOK320. De Olmen ligt in het noordwesten van Warande en welft zich rond het ruime Olmenpark. De buurt heeft een vaart als ruggengraat en via groene verbindingen is het wijkplein en de rest van Warande goed bereikbaar. Er komen 18 rijwoningen en 10 twee-onder-één-kapwoningen.
Een woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin? Een extra grote slaapkamer? Of een zolder met een comfortabele werkruimte? Het is prettig als je je huis naar eigen smaak en behoefte kunt indelen. DOK32 biedt je die mogelijkheid. Door mee te denken over de ontwikkeling van het project kun je werk maken van jouw persoonlijke woonwensen en zo je ideale thuis realiseren.

DE LOCATIE
Aan de westrand van Lelystad, op loopafstand van de uitgestrekte Oostvaardersplassen en vlakbij uitvalswegen richting Amsterdam, Utrecht en Zwolle, vind je Warande: de perfecte stek voor wie graag ruim woont, temidden van veel groen en tóch vlakbij de Randstad.

Geïnteresseerd? schrijf je snel in www.dok320.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
DOK320
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
28
Prijs
€ 260.000,- tot € 360.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Supermarkt

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden