Duin & Water

Lelystad - Lelystad
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Duin en Water, de naam zegt eigenlijk al voldoende. Hier woon je in wild duinlandschap, aan meanderende klinkerstraatjes. Dat landschap strekt zich trouwens uit over een oppervlakte van maar liefst zo’n 10 duizend vierkante meter. Duin en Water ligt in het woonpark Houtribhoogte in Lelystad, grenzend aan de jachthaven Deko Marina en op vijf fietsminuten van Bataviahaven.

En er is nog iets dat dit woonproject anders maakt dan andere nieuwbouwprojecten: de huizen. In Duin en Water koop je namelijk een zogeheten groeiwoning. Die woning kun je als koper helemaal naar eigen wens verder optuigen. In totaal komen er 122 nieuwe huizen.

Standaard zijn de woningen twee-laags met een plat dak. Je kunt je huis laten groeien op basis van diverse nieuwbouwuitbreidingen: een halve of hele extra woonlaag, een uitbouw met slaapkamer en badkamer (daarmee is je huis levensloopgeschikt) of een garage. Verder kies je je eigen architectuurvariant, gevelsteen en houtkleur.

Zie jij jezelf hier al wonen? Bekijk de projectwebsite voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Duin & Water
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden