linkbuilding bureau

Parkwijk fase 2

Lelystad - Lelystad
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Parkwijk Lelystad
De nieuwbouwwijk Parkwijk in Lelystad telt straks 130 woningen in verschillende soorten en smaken. Na het succes van de eerste twee fases van Parkwijk komt er straks een nieuwe fase met PPO-woningen in Parkwijk.

Wat is een PPO-woning?
De rij- en hoekwoningen zijn zogenoemde PPO-woningen. Deze woningen worden volgens jouw woonwensen gebouwd, terwijl je gebruik maakt van de kennis en kunde van de projectontwikkelaar Van Wijnen. Dat heet Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap.

Wil jij zelf aan het roer staan bij zowel het ontwerp als de indeling en de afwerking van een rijwoning dicht bij het centrum van Lelystad? Dan is een PPO-woningen in Parkwijk misschien wel iets voor jou.

Over de PPO-woningen:
- Bepaal zelf jouw woning
- Een architect helpt jou bij het ontwerpen van jouw PPO-woning
- Geen omkijken naar vergunningen, leveranciers en inkoop van bouwmaterialen

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite van Parkwijk.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkwijk fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
28
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden