Parkwijk

Lelystad - Lelystad
Actueel aanbod

€ 269.500,- tot € 345.000,-

Over dit project

Parkwijk Lelystad
De nieuwbouwwijk Parkwijk in Lelystad telt straks 130 woningen in verschillende soorten en smaken. Dit voorjaar zijn de eerste huizen van de wijk opgeleverd, waaronder de eerste fase PPO-woningen. Na het succes van deze fase gaan op 10 september opnieuw 17 PPO-woningen in verkoop.

Wat is een PPO-woning?
De rij- en hoekwoningen zijn zogenoemde PPO-woningen. Deze woningen worden volgens jouw woonwensen gebouwd, terwijl je gebruik maakt van de kennis en kunde van de projectontwikkelaar Van Wijnen. Dat heet Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap.

Wil jij zelf aan het roer staan bij zowel het ontwerp als de indeling en de afwerking van een rijwoning dicht bij het centrum van Lelystad? Dan is een van de 17 PPO-woningen van Parkwijk misschien wel iets voor jou.

Over de PPO-woningen:
- Bepaal zelf het aantal woonlagen, kapvorm, woningbreedte, ontwerp en afwerking van jouw woning
- Een architect helpt jou bij het ontwerpen van jouw PPO-woning
- Geen omkijken naar vergunningen, leveranciers en inkoop van bouwmaterialen
- Prijzen tussen de €269.500 en €345.000 v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkwijk
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
17
Prijs
€ 269.500,- tot € 345.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden