Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Bataviahaven fase 1

Lelystad - Lelystad
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

WONEN IN BATAVIAHAVEN
Het is een kans die zich niet vaak voordoet: dat je een nieuwbouwwoning kunt kopen aan of vlak bij de kade van een jachthaven. In Bataviahaven Lelystad ligt die kans nu voor het grijpen. Hier verrijzen straks 19 royale herenhuizen met tuin en eigen parkeerplaats ‘in het zicht van de haven’. Ondertussen is direct aan de boulevard de bouw van een majestueus appartementengebouw in volle gang. Hier zijn nog enkele allerlaatste appartementen beschikbaar.

Interesse in een herenhuis in Bataviahaven? In november 2020 start de verkoop. Schrijf je nu in voor het online woondossier en kom straks in aanmerking voor deze nieuwbouwwoningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bataviahaven fase 1
Koopwoningen
19
Type woningen
Herenhuis, Hoekwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden