Duin & Water fase 1

Lelystad - Lelystad
Archief

€ 300.000,- tot € 475.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 114m2
Kaveloppervlak
125 - 125m2
Inhoud
342 - 342m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Duin en Water, de naam zegt eigenlijk al voldoende. Hier woon je in een ruig duinlandschap, met een oppervlakte van maar liefst zo’n 24 duizend vierkante meter. Duin en Water ligt in het woonpark Houtribhoogte in Lelystad, grenzend aan de jachthaven Deko Marina en op drie fietsminuten van Batavia Stad.

In totaal telt Duin en Water straks 122 nieuwbouwwoningen, waarvan nu de eerste fase woningen in verkoop is. Wanneer je kiest voor een van deze woningen, kun je deze helemaal zelf laten groeien naar jouw wens. Ga jij voor een levensloopgeschikte aanbouw, een extra woonlaag of misschien wel allebei? Jij bepaalt in Duin en Water.

Halfvrijstaande woning - type Zandriet
De basiswoning van de halfvrijstaande woning van type Zandriet telt standaard twee woonlagen. Ideaal voor starters en startende gezinnen. Heb je meer ruimte nodig, bijvoorbeeld als samengesteld gezin. Breid de woning dan uit met een hele of halve extra woonlaag. Verder behoort een garage en/of schuur tot de keuzemogelijkheden. Woon je graag boven het maaiveld? Kies dan voor de dijkwoning van type Zandriet. Vanuit je woonkamer op de verdieping kijk je uit richting de jachthaven en het IJsselmeer. Loop je liever zo vanuit de woonkamer het duinlandschap in? In dat geval is de duinwoning van type Zandriet ideaal voor jou.

Vrijstaande woning - type Helmgras
Een echt gezinswoning, dat is de vrijstaande woning van het type Helmgras. Standaard telt deze woning twee of drie woonlagen. Afhankelijk van jouw gezinsgrootte en ruimtebehoefte bepaal jij hoe je de vrijstaande woning laat groeien. Daarom wordt deze woning ook wel de 'groeidiamant' genoemd. Behalve over een eerste verdieping met drie slaapkamers beschikt deze variant over een tweede verdieping met ruimte voor nog eens twee of drie slaapkamers. Nog meer ruimte nodig, bijvoorbeeld vanwege thuiswerken? Kies dan tevens voor een aanbouw voor kantoor aan huis.

Vrijstaande woning - type Kroonkaf
Je wilt een vrijstaande woning waar je lang in kunt blijven wonen. Een huis dat beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond, ook al gaat traplopen je voorlopig nog prima af. En ja, dat huis moet volop ruimte bieden voor meer slaapkamers: twee, drie en misschien wel vier. Voor als de kinderen en kleinkinderen komen logeren en als werk- of hobbykamer. De vrijstaande woning type Kroonkaf is jou dan op het lijf geschreven. Je wilt bovendien heerlijk kunnen genieten van het buitenleven, zonder de last van tuinonderhoud. Dat gemeenschappelijke duinlandschap van zo’n 24 duizend vierkante meter is voor jou dus een absolute bonus.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Duin & Water fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 23 beschikbaar
Prijs
€ 300.000,- tot € 475.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden