Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Duin & Water fase 2

Lelystad - Lelystad
Archief

€ 343.500,- tot € 417.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 111m2
Kaveloppervlak
155 - 173m2
Inhoud
333 - 333m3

Over dit project

Na het succes van de eerste fase, komt er een tweede fase met groeiwoningen in Duin en Water in Lelystad. In Duin en Water woon je in een glooiend duinlandschap dicht bij de jachthaven Deko Marina. Dit is de ideale locatie voor mensen die wel de lusten, maar niet de lasten willen van wonen in een natuurrijke omgeving. Samen met de andere inwoners ben je namelijk eigenaar van deze bijzondere omgeving.

In Duin en Water komen in totaal 122 nieuwbouwwoningen. De tweede fase telt 43 halfvrijstaande en vrijstaande woningen. Dit zijn zogeheten groeiwoningen die je zelf naar wens kunt laten op- of aanbouwen. Zo kun je kiezen voor een levensloopgeschikte aanbouw, wonen op de verdieping en een garage. Je bepaalt hierdoor zelf hoe jij woont in een duinlandschap.

De eerste 32 halfvrijstaande woningen gaan op woensdag 29 september 2021 in verkoop. De 11 vrijstaande woningen gaan 6 oktober in verkoop.

Klinkt dit voor jou interessant? Ga naar de projectwebsite van Duin en Water en maak een online woondossier aan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Duin & Water fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
43
Prijs
€ 343.500,- tot € 417.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden