Parkwijk fase 3 - Fijn Wonen

Lelystad - Lelystad
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
83 - 130m2
Kaveloppervlak
80 - 160m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Stads wonen in een groene omgeving, dat kan in Parkwijk, Lelystad. De jonge woonbuurt heeft een knus karakter. Kinderen kunnen veilig buiten spelen in de vele lommerrijke straatjes die deze buurt rijk is. Je woont dicht bij de stad, maar ervaart het gezellige dorpsgevoel. Zie jij jezelf hier al wonen?

Nieuwbouwproject Parkwijk in Lelystad telt straks met ongeveer 130 woningen veel mogelijkheden. Het gevarieerde woningaanbod houdt rekening met verschillende leefstijlen en woonwensen: van ruime eengezinswoningen tot levensloopgeschikte woningen. Met een ruim aanbod van huurwoningen en koophuizen heb je veel keuzevrijheid in Parkwijk. Kortom, Parkwijk wordt een volwaardige woonwijk voor alle generaties.

Na het succes van de eerste en de tweede fase van Parkwijk is er nu een vervolg. De verkoop van 28 PPO-woningen is sinds 18 november gestart.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkwijk fase 3 - Fijn Wonen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 28 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden