Parkwijk fase 4

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Lelystad - Lelystad
Archief

€ 396.000,- tot € 399.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 123m2
Kaveloppervlak
110 - 125m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Pak nu je kans!
Nog enkele PPO-woningen zijn beschikbaar!

Stads wonen in een groene omgeving, dat kan in Parkwijk, Lelystad. De jonge woonbuurt heeft een knus karakter. Kinderen kunnen veilig buiten spelen in de vele lommerrijke straatjes die deze buurt rijk is. Je woont dicht bij de stad, maar ervaart het gezellige dorpsgevoel. Zie jij jezelf hier al wonen?

Nieuwbouwproject Parkwijk in Lelystad telt straks met ongeveer 130 woningen veel mogelijkheden. Het gevarieerde woningaanbod houdt rekening met verschillende leefstijlen en woonwensen: van ruime eengezinswoningen tot levensloopgeschikte woningen. Met een ruim aanbod van huurwoningen en koophuizen heb je veel keuzevrijheid in Parkwijk. Kortom, Parkwijk wordt een volwaardige woonwijk voor alle generaties.

Na het succes van de eerdere fases van Parkwijk is er nu een vervolg. De verkoop van 10 PPO-woningen is sinds 1 juni gestart.

De rij- en hoekwoningen zijn zogeheten PPO woningen en worden gebouwd volgens je eigen woonwensen, terwijl je gebruikmaakt van onze kennis en kunde. Dat heet Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap, ofwel PPO. Op basis van het bewezen PPO-concept stel je hier zelf jouw droomhuis samen. Kortom, wel de lusten maar niet de lasten van zelf bouwen.

De 10 rijwoningen zijn de ideale woning wanneer je graag comfortabel, ruim en uniek wilt wonen in Lelystad. Ze hebben namelijk een hele royale woningbreedte van 5,72 of zelfs 6,05 meter. Maak het je zelf nog comfortabeler en kies voor een uitbreiding van de woonkamer van 1,20 of 2,40 meter. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De zolder is vrij in te delen. De woningen hebben een plat dak of een kap. Welke kies jij?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkwijk fase 4
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 10 beschikbaar
Prijs
€ 396.000,- tot € 399.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Oosten
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden