Bataviahaven Stadsfront - herenhuizen

Lelystad - Lelystad
Actueel aanbod

€ 403.500,- tot € 467.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
129 - 170m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

VERKOOP IS GESTART!

Bataviahaven is een jonge, duurzame wijk in Lelystad. Het is de maritieme wijk van de stad, direct grenzend aan het Markermeer. Hier beleef je de reuring van een jachthaven en de gezelligheid van restaurants en terrasjes. Op een steenworp afstand van het havenfront komen nieuwe appartementen en herenhuizen.

Herenhuizen
De 14 herenhuizen zijn uitgevoerd in verschillende gevelontwerpen, waardoor ze een eigen karakter hebben. Elke woning telt drie woonlagen, met een grote woonkeuken op de begane grond, een living op de eerste verdieping en drie slaapkamers op de tweede verdieping. Vanuit de woonkamer boven het maaiveld loop je zo een groot vlonderterras op. Hier geniet je van de middag- en avondzon. De terrassen zijn vergroend en uitgerust met nestkasten voor vogels. Onder de dektuinen heeft elke bewoner de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen.
- Woonoppervlakte 129 m2, 3 slaapkamers
- Woonoppervlakte 170 m2, 4 slaapkamers
- Buitenruimte: groot terras boven het maaiveld
- Twee eigen parkeerplaatsen

Duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm
De herenhuizen en appartementen zijn energiezuinig en voldoen aan de normen van BENG (Bijna EnergieNeutrale Gebouwen). Ze zijn voorzien van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming in de hele woning. Op de daken liggen – uit het zicht – zonnepanelen. Omdat alles nieuw en netjes is, heb je de eerste tien jaar vrijwel geen onderhoudskosten.

Zie jij jezelf hier al wonen? Klik dan op de knop belangstelling en geef vrijblijvend jouw woonwensen door.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bataviahaven Stadsfront - herenhuizen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 14 beschikbaar
Prijs
€ 403.500,- tot € 467.500,-
Type woningen
Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden