Nordlys

Lelystad - Lelystad
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen in Nordlys: Scandinavische rust en ruimte
Denk je aan Scandinavië, dan denk je aan ruimte, natuur, eenvoud, natuurlijke materialen en pasteltinten, en natuurlijk… het noorderlicht. Al deze typisch Scandinavische kenmerken komen samen in nieuwbouwplan Nordlys, in de jonge wijk Warande in Lelystad. Hier komen straks circa 30 nieuwbouwwoningen in een landelijke, dorpse sfeer, aan een groene verbindingszone. Eenvoudig, functioneel. Niet teveel, niet te weinig. Hier ervaar je Scandinavische rust en ruimte. Vind jij jouw nieuwe thuis in Nordlys? Vul de enquête in, misschien nemen we jouw woonwensen mee in de ontwikkeling!

Samen ontwikkelen we jouw thuis
Jouw mening telt! Want samen maken we het beste ontwerp. Met jouw input worden woningen ontwikkelt in Nordlys (wat Scandinavisch is voor Noorderlicht). In een online enquête kun je je woonwensen en ideeën aangeven. De architect gaat hiermee aan de slag om het voorlopig ontwerp te verbeteren. Het uiteindelijke ontwerp leggen we voor aan geïnteresseerden tijdens een workshop, waarbij de aanwezigen hun mening kunnen geven, bijvoorbeeld over de plattegronden en belangrijke aspecten in en om het huis. Ook thema’s als duurzaamheid, natuur inclusief bouwen en biodiversiteit komen daarbij aan de orde. Met jouw input laten we de nieuwe wijk aansluiten bij je woonbehoefte en maken we van Nordlys jouw nieuwe thuis!

Nieuwbouwwoningen voor iedereen
De jonge wijk Warande ligt tussen natuur en stad en is een heerlijke plek om te wonen, met de Oostvaardersplassen om de hoek én het Markermeer op steenworp afstand. Het 1e deelgebied van de wijk bestaat uit enkele kleinschalige buurten, waaronder De Nooten, onderverdeeld in Klein en Groot Nooten. Nordlys ligt in Groot Nooten. Dit buurtje ademt een landelijke, dorpse sfeer en heeft in het hart een groene verbindingszone, met bomen, planten en wadi’s. Er komen circa 30 nieuwbouwwoningen, georiënteerd op deze groenzone, met houten gevelbekleding in Scandinavische blauw- en groentinten. Variërend van rijwoningen, 2 onder 1 kap- en levensloopbestendige woningen. In Nordlys vindt iedereen een thuis.

Wonen in Nordlys?
Zie jij jouw nieuwe huis én toekomst in Nordlys? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen. De komende tijd breiden we de website steeds verder uit met nieuwe informatie en informeren we je over de uitkomsten van de woonwensen enquête, de workshop en de nieuwe woningontwerpen. Je leest al het laatste nieuws op deze website. Zeker weten dat je niets mist? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Nordlys op de projectwebsite!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nordlys
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lelystad.

Aanmelden