Terug naar Project

Penthouses

Wonen in Bataviahaven is voor iedereen. Er zijn royale appartementen en luxueuze penthouses voor echte levensgenieters die aan het water willen wonen. De penthouses zijn gesitueerd op de 8e en 9e etage en zijn tussen de 228 en 238 m2. Deze prachtige maisonnettes hebben rondom een royaal dakterras met uitzicht op de haven.
Twee kroonjuwelen. Zo kun je de penthouses van Bataviahaven wel noemen. De royale tweelaagse appartementen met grote ramen markeren het hoogste punt van Bataviahaven.

In de woonkamer, gelegen op de achtste verdieping, geniet je van een spectaculair uitzicht over het water. Ook vind je op deze etage de masterbedroom met aangrenzende badkamer. Daarnaast is er bergruimte en een seperaat toilet.

De bovenste etage (op de negende verdieping) telt nog eens drie slaapkamers, een berging en drie badkamers. Wie op zulke hoogte slaapt, hoeft nooit meer een badkamer te delen.

Op grote hoogte wonen eenzaam? Niet in Bataviahaven. In het hele gebouw bruist het van de gezelligheid. Je bent omringd door jonge gezinnen, starters en senioren. Beneden, aan de boulevard, is altijd wat te beleven.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 710.000,-
Woonoppervlakte 228 m2
Inhoud 592 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
8.01 - - 238 m2 4 618 m3 Verkocht
8.02 € 710.000,- - 228 m2 4 592 m3 Koop in Optie